Футбольные клубы: Интер Моенготапое (Суринам) - Inter Moengotapoe

Интер Моенготапое (Моенго, Суринам)
    Inter Moengotapoe

"Интер Моенготапое" - чемпион Суринама 2010 года.

Paramaribo, 4 november 2011. Inter Moegotapoe wint President's Cup

Inter Moengotapoe wint zaterdagavond, na penalty's de President's Cup. De eindstand was 7 voor de club uit Moengo en 6 voor sv Notch. De aftrap van deze geladen wedstrijd werd verricht door president Desi Bouterse in het Franklin Essed stadion. De opkomst was heel goed. Tot de laatste plaats was bezet.

De wedstrijd eindigde na 90 minuten reguliere speeltijd in 2-2. Reeds na tien minuten nam Notch een 1-0 voorsprong. Dit werd ook de ruststand. Gelijk na hervatting van de wedstrijd in de tweede helft bracht Inter Moengotapoe de stand op 1-1.

Enkele minuten later werd het 2-1 voor Inter Moengotapoe. Met nog weinig speeltijd wist Notch toch nog op 2-2 te komen. Gelijk na dit doelpunt floot arbiter Jermain Elskamp voor de laatste maal. Hierna werden de penalty's genomen. Inter Moengotapoe was vorig jaar ook winnaar van de Presidentscup.

(bron: StarNieuws)

Moengo, 10 september 2011. IMT winnaar Championship Play-Offs!

IMT is winnaar geworden van de Championship Play-Offs danzij een 2-1 overwinning op Leo Victor, afgelopen zaterdag in het Ronnie Brunswijk Stadion. Het was Ronnie Brunswijk zelf die de beslissende penalty binnenschoot.